+

Підвищення кваліфікації фахівців Південного МГУ Держпродспоживслужби на державному кордоні у 2024 році

14 Січня, 2025

Південне МГУ Держпродспоживслужби на державному кордоні продовжує активно працювати над розвитком професійних компетенцій своїх працівників. У 2024 році було створено всі необхідні умови для підвищення кваліфікації державних службовців, ветеринарних інспекторів та інших фахівців.

У 2024 році 105 державних службовців підвищили свій рівень професійної компетентності. Найбільш актуальними напрямами навчання стали:

– «Комунікації та взаємодія органів публічної влади»;

– «Особливості проходження державної служби»;

– «Управління змінами»;

– «Захист персональних даних»;

– «Євроатлантична інтеграція України»;

– «Цифрова грамотність для державних службовців».

Навчання ветеринарних інспекторів

– 16 ветеринарних інспекторів пройшли навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та отримали відповідні свідоцтва.

– 14 фахівців навчалися за програмою «Лабораторні дослідження та відбір зразків для державного контролю».

– 6 осіб освоїли роботу з платформою Європейської Комісії по сертифікації та підтримці експорту/імпорту/транзиту тварин, продукції тваринного та рослинного походження, харчових продуктів, кормів між Європейським Союзом та іншими країнами (Traces NT) для сертифікації та підтримки експорту/імпорту продукції.

Дистанційне навчання та самоосвіта

На платформі «Система  автоматизації НR-процесів та управління талантами «Мосо» у 2024 році 70 ветеринарних інспекторів підвищили кваліфікацію за такими програмами:

– «Губчастоподібна енцефалопатія великої рогатої худоби»;

– «Вимоги до переміщення домашніх тварин»;

– «Відбір зразків для лабораторних досліджень»;

– «Контроль діяльності операторів ринку»;

– «Офіційний контроль на підприємствах-експортерах продукції птахівництва».

Професійний розвиток працівників Південного МГУ Держпродспоживслужби на державному кордоні є важливою складовою для забезпечення високої якості роботи та відповідності міжнародним стандартам. Підвищення кваліфікації дозволяє фахівцям ефективніше виконувати свої обов’язки, забезпечуючи безпечність харчових продуктів та захист споживачів на державному кордоні.

Не знайшли відповіді
на Ваше питання?

Форма зворотнього зв‘язку