+

Нове меню для школярів обговорили під час зустрічі Владислави Магалецької з Євгеном Клопотенко

18 Січня, 2021

Питання впровадження нових стандартів дитячого харчування, які вступили в дію з поточного року, обговорювались вчора, 15 січня, під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької з Єгеном Клопотенко – кулінарним експертом, який працює над розробкою меню для школярів.

«Євген Клопотенко вже не один рік займається вкрай потрібними проєктами по створенню смачного та корисного меню для шкільних їдалень, – зазначила Владислава Магалецька. – Він має багато ідей щодо поліпшення ситуації в цій сфері і точно знає як зробити краще. Зараз він розробляє чотиритижневе меню для різних вікових груп школярів, яке має включати в себе не тільки європейські, але й українські страви. Тож будемо співпрацювати і допомагати один одному по всіх точках дотику нашої діяльності».

Уже найближчим часом відбудеться ще ряд зустрічей, на яких обговорюватимуться питання подальшого впровадження нового меню в навчальних закладах.

Тэги:
Не знайшли відповіді
на Ваше питання?

Форма зворотнього зв‘язку