+

Проведено нараду з питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців

2 Червня, 2023

📢У Південному міжрегіональному головному управлінні Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні проведено онлайн-нараду з питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців.
📃Начальником Управління роботи з персоналом, у режимі відеоконференції, були представлені основні нормативні засади підвищення рівня професійної компетентності. Також було наголошено для яких держслужбовців обов’язковим є підвищення кваліфікації за загальними та/або спеціальними професійними (сертифікатними) програмами.
📚Організація підвищення кваліфікації учасників професійного навчання за державним замовленням НАДС здійснюється в закладах вищої та післядипломної освіти, наукових установах, які провадять освітню діяльність у сфері підвищення кваліфікації державних службовців, з якими укладено державний контракт.
📖Професійне навчання може здійснюватись шляхом самоосвіти у формі онлайн-навчання на освітніх веб-платформах, участі у конференціях, науково-: практичних конференціях, фахових семінарах, тренінгах, майстер-класах, курсах з оволодіння практичними навичками тощо.
🧑‍🏫Також на нараді розглянули питання підвищення рівня професійної компетентності державних ветеринарних інспекторів Південного міжрегіонального головного управління. Підвищення кваліфікації спеціалістів ветеринарної медицини проводиться не рідше ніж один раз на пʼять років.

Не знайшли відповіді
на Ваше питання?

Форма зворотнього зв‘язку