+

Здійснено закупівлю генераторів автономного живлення

16 Травня, 2023

🇺🇦Восени 2022 року енергосистема України вперше в історії зазнала системної аварії. Ракетні обстріли росіян призвели до критичного падіння частоти в енергосистемі, через що вперше були зупинені всі атомні енергоблоки країни. Як наслідок, українці зіткнулись з відключенням світла, мобільного зв’язку та перебоями з подачею води та опалення.
На жаль, «енергетичний терор» може повторюватись з певною регулярністю і досі. І тому різноманітні установи, організації та підприємства змушені знаходити дієві засоби для забезпечення своєї автономної роботи.
☀️З метою організації безперебійної роботи у структурних підрозділах на момент відсутності електроенергії, Південне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні здійснило закупівлю 24 бензинових генераторів.
💡Генератори автономного живлення направлені відділам прикордонного інспекційного контролю Південного міжрегіонального головного управління, це забезпечить безперервну роботу зон обслуговування у випадку повного чи часткового блекаута. Наразі також розглядається питання придбання генератора автономного живлення більшої потужності для забезпечення роботи центрального офісу в умовах відключення енергопостачання.

Не знайшли відповіді
на Ваше питання?

Форма зворотнього зв‘язку