+

Термозберігаючі ковдри, джгути та розпалювачі: що шукають на Національній платформі продовольчої безпеки крім продуктів харчування

18 Серпня, 2022

На Національній платформі продовольчої безпеки, учасниками якої є вже 5,5 тисяч користувачів, продовжують публікуватися актуальні потреби та пропозиції від зареєстрованих учасників. Серед них не лише продукти харчування, а й непродовольчі товари.

Так, учасники з Києва, Кіровоградської та Дніпропетровської областей шукають постачальників термозберігаючих ковдр, кровоспинних джгутів та рідких розпалювачів, а також крейду для фермерського господарства.

Серед пропозицій, які публікують користувачі, також не лише продукти. Наприклад, учасники з Дніпропетровської та Хмельницької областей пропонують еко-сумки, біорозкладні пакети та тверде паливо.

Нагадаємо, учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів. Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.

Довідково. Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також за підтримки проєкту ЄС EU4SaferFood.

Не знайшли відповіді
на Ваше питання?

Форма зворотнього зв‘язку