+

‼️УВАГА! Небезпечні харчові продукти.

10 Грудня, 2021

🏛Південним міжрегіональним головним управлінням Держпродспоживслужби на державному кордоні при здійсненні державного контролю вантажів, що прибули з республіки Туреччина виявлено невідповідність двох партій вантажу кабачків свіжих при їх дослідженні в Одеській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби.

🍆Так згідно Експертного висновку №006494і/21 від 10.12.2021р. кабачки свіжі вагою 20 100 кг. (Імпортер – ПП « Інтер Овочі» ; Виробник: ТОВ EMINE NARENCIYE GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI,MERSIN TURKEY) за фізико-хімічним показником (Нітрати) – не відповідають Державним санітарним правилам і нормам «Максимально допустимі рівні окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах» 13.05.2013р. №368 ( у редакції наказу МОЗ України від 22.05.2020р. №1238).

🍆Так згідно Експертного висновку №006498і/21 від 10.12.2021р. кабачки свіжі вагою 1630 кг. (Імпортер – ПП « Ліга Фрут» ; Виробник: ТОВ Globus Tarim Urunleri Turizm San Ve Tic) за фізико-хімічним показником (Нітрати) – не відповідають Державним санітарним правилам і нормам «Максимально допустимі рівні окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах» 13.05.2013р. №368 ( у редакції наказу МОЗ України від 22.05.2020р. №1238).

🍆Так згідно Експертного висновку №006498і/21 від 10.12.2021р. огірки свіжі вагою 620 кг. (Імпортер – ПП « Ліга Фрут» ; Виробник: ТОВ Globus Tarim Urunleri Turizm San Ve Tic) за фізико-хімічним показником (Нітрати) – не відповідають Державним санітарним правилам і нормам «Максимально допустимі рівні окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах» 13.05.2013р. №368 ( у редакції наказу МОЗ України від 22.05.2020р. №1238).

📋🖊Південне міжрегіональне головне управління попереджає щодо можливості обігу та реалізації цієї продукції на території регіону. У разі її виявлення просимо терміново інформувати територіальний орган Держпродспоживслужби у Вашій області.

‼️Доводимо до відома операторів ринку, які реалізують вищезазначений продукт, про необхідність вилучити його з обігу, а також у термін не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність відповідний територіальний орган Держпродспоживслужби.

Не знайшли відповіді
на Ваше питання?

Форма зворотнього зв‘язку