+

🏛Основний пріоритет у реформуванні Держпродспоживслужби – створення комфортних умов для роботи бізнесу.

17 Вересня, 2021

Представник

Південного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні Максим Пісов взяв участь у роботі ІІ Всеукраїнського з’їзду фахівців із безпечності та якості харчових продуктів «Харчова безпечність-2021: тест ефективності системи».

Налагодження ефективної комунікації та співпраці з операторами ринку є важливим пріоритетом роботи Держпродспоживслужби на шляху створення сервісної держави. В форматі живого діалогу та дискусій учасники обговорили напрямки реформування Держпродспоживслужби, зокрема важливість діджиталізації процесів нагляду, що сприятиме прозорості діяльності та поліпшенню умов для здійснення в Україні підприємницької діяльності.

Не знайшли відповіді
на Ваше питання?

Форма зворотнього зв‘язку